Mijn werkwijze

In de holistische visie beschouwen we de mens als één geheel. Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf, hoe we ons voelen en hoe we denken. In het begeleiden van mensen vanuit deze visie werk ik aan bewustwording en het verhogen van energie in het lichaam.

Na een kennismakingsgesprek stellen we jouw persoonlijk behandelingsplan op.

corinne verniers

Met mijn handen voel ik waar jij bent vastgelopen

Colour & Spice methode

Gespecialiseerde medische voetverzorging

corinne verniers

Kinesitherapie/Holistisch lichaamswerk met coaching

Een combinatie van Westerse behandeltechnieken met verdieping van de Oosterse geneeswijzen. Mijn jarenlange ervaring binnen de kinesitherapie gebruik ik om de beweeglijkheid van het lichaam te ondersteunen.

Ik kijk graag met je mee om te onderzoeken wat je lichaam je aangeeft. Ik word geleid door mijn helder weten en helende handen. Ik geef je inzicht in de taal van je lichaam, hoe je die als spiegel kan inzetten voor je buiten- en binnenwereld.

Colour & Spice methode

Deze therapie beschouw ik als een waardevolle aanvulling op het holistisch lichaamswerk en is ontworpen door Natascha Koningsveld uit Landsmeer in Nederland.

Het is een toegangspoort om op een zachte liefdevolle manier de energetische wereld te ontdekken van de 5 zintuigen en het effect op je huid en uitstraling , er wordt gebruik gemaakt van etherische oliën , klankschalen, kleurtherapie, aanraking, subtiel geurende producten ; het prikkelt je geest en lichaam om in volledige ontspanning te komen, je geeft je over aan het moment, er is even geen tijd meer ,  de kern van je essentie wordt op een subtiele manier aangeraakt ; er komen inzichten vanuit je intuitie, deze inzichten zijn ware wijsheden om jezelf van binnenuit te herstellen, te voeden en te verbinden.

Voor deze methode heeft Natasha zelf haar producten ontworpen, ze zijn volledig natuurlijk zonder additieven en dierproefvrij. Extracten van bloemen, planten en edelstenen in hun zuiverste vorm maken dat niet alleen de huid van het gelaat en zijn reflexzones worden behandeld maar ook het energetisch veld van je lichaam.

Creativity is intelligence having fun.

corinne verniers
corinne verniers

Gespecialiseerde medische voetverzorging

Het uitvoeren van een basisverzorging en/of behandelen van huid- en nagelaandoeningen.

De behandeling wordt uitgevoerd met een geavanceerd freestoestel ‘podomaster’, dit zorgt ervoor dat de behandeling vlot, fris en bacteriewerend verloopt.

Er wordt gebruik gemaakt van aanvullende technieken : beugeltechniek bij ingroeiende nagels, ontlastende orthoplastie bij drukgevoeligheid, herstel van nagel met repair gel enz.

Bij de anamnese van biomechanische klachten of diabetes kan er eventueel worden doorverwezen naar arts of podoloog.

Scroll naar boven